Uuden vuoden aatto alkoi melko normaaleissa merkeissä. Haettiin juomat ja mentiin kaverin luo. Kello oli silloin jotain vähän yli kuusi illalla. Siellä mietittiin että minne mentäisiin, kun ei siellä viitsitty juoda, koska tämän kaverin isä oli lähettyvillä ja hän tuskin tykkäisi jos siellä joku olisi humalassa. No, siirryttiin sitten Elvin luo ja alettiin viettää iltaa ihan kunnolla. Nopeasti oli mun kohdalla viinipullo mennyt ja pari vähän väkevämpääkin shottia.

Puolen yön maissa lähdettiin vanhalle vesitornille katsomaan ilotulitusta. Kiivettiin jyrkät portaat ylös ja siellä olikin jo paljon porukkaa ja tuttujakin. Itse raketteja en sitten nähnytkään, sillä istuin eräällä penkillä selkä kaupunkiin päin tupakkaa polttaen ja viimeistä kaljaani juoden. Olinpas viiisas. Ilotulituksen loputtua porukka hävisikin siitä äkkiä. Jäin vielä juttelemaan yhdelle luokkalaiselleni. Ei vaikuttanut olevan ihan kunnossa. Oli kai siinä joku muukin häntä hyysäämässä.

Jossain vaiheessa päädyttiin erään Hilkan bileisiin. Kellon ajasta en tiedä, mutta vuosi oli vaihtunut jo hyvän aikaa sitten. Oltiin tiedetty näistä bileistä aiemmin, mutta ei oltu saatu kutsua. Näitä Hilkan ystäviäkään ei oltu kutsuttu, mikä oli outoa. Sitten kuulin, että tällä Hilkalla on tapana vaihtaa ystäviään aina kerran vuodessa. Meno oli Hilkan luona vähän jumiutunut jo siinä vaiheessa. Porukka oli jäässä. Kuuntelin jonkun Strokes-jäbän selitystä huumeista ja en muista mitä muuta se selitti, mutta kova se oli selittämään. Siinä oli myös sen kaveri, joka näytti joltain Hanoi Rocks-fanilta ja mainitsinki sitten siitä sille ja paljastuikin että se oli kovempi Guns n' Roses-fani ja sillä oli samanlainen tatuointi kun Axl Rosella. Olin että huhhu., mutta sitten aloin miettimään omaa fanitustani erästä loistavaa yhtyettä kohtaan ja totesin mielessäni, että pakkomielteeni taitaa olla samaa luokkaa.

Joskus aamuyöllä lähdin saattamaan Elviä kotiin, kun oli vähän hänellä tasapainon kanssa ongelmia. Aloin itsekin olla aika hyvissä. Menin myös siitä kotiin sitten, vaikka olinvielä sopivan hilpeästi humalassa ja valmis juhlimaan lisää. Kotona heitin kuperkeikkaa varaston lattialla ja tanssahtelin.

Ilta oli kyllä näin jälkeen päin ajateltuna ihan onnistunut. Missään vaiheessa ei ollut paska fiilis, eikä törmännyt vääriin ihmisiin. Toivottavasti tulee nyt hyvä vuosi 2008. Minusta tulee ainakin täysi-ikäinen ja kaikkea.